Презентація результатів аналітичного звіту «Регуляторні реформи на фармацевтичному ринку України»

21 січня в приміщенні Світового Банку в Україні відбулася презентація результатів аналітичного звіту «Регуляторні реформи на фармацевтичному ринку України», що був підготовлений Аналітичним центром «НоСЕП» на замовлення Світового Банку.

21/01/2016
Події
Презентація результатів аналітичного звіту «Регуляторні реформи на фармацевтичному ринку України»

 У презентації Директора центру Ірини Акімової були розглянути  проблеми державного регулювання ринку лікарських засобів та  надані пропозиції щодо підвищення його ефективності, покращення умов для ведення бізнесу на фармацевтичному ринку та поліпшення рівня доступності ліків для населення.  

В дискусії прийняли участь Фон Зао Керівник програм з питань охорони здоров’я, освіти, соціального захисту та вразливості внаслідок конфлікту, представництво Світового банку в Білорусі, Молдові та Україні, регіон Європи та Центральної Азії. Редько В.В., виконавчий директор АПРАД. Сергіенко Н., директор  Комітету охорони здоров’я  EBA, Чумак В.Т. Організація роботодавців, представляє вітчизняних виробників.

Повний текст презентації  - в доданому файлі, українською та англійською мовами, також можна ознайомитись з програмою заходу.